maanantai 12. tammikuuta 2009

3d Onnittelukortti

Meillä on täällä niin kamala myrsky ulkona, ettei tottakaan, tuulee ja sataa vettä.

Aamulla hain puuvajasta puita ja vaikka pidin ovesta kunnolla kiinni, niin tuuli otti ja heitti oven sepposen selälleen ja löi vasten saranoita...Onneksi saranat ei menneet nurin, vaan ovi toimii edelleen.
Äsken nukutin nuorimmaisen rattaisiin ulos ja todellakin sai vuorata monilla peitteillä, että pärjää pari tuntia rattaissa. Onneksi meillä on tuulensuojainen syvennys, mihin on hyvä parkkeerata rattaat tuulen ja sateen suojaan.

Mutta eilen illalla innostuin tekemään myöhään kortteja ja yhdestä tuli jälleen ruskea sävyinen onnittelukortti. Tuo 3d kuva on ollut kasattuna varmaankin kesästä saakka...pitäisi nekin käydä läpi ja käyttää pois:)

3 kommenttia:

 1. Kaunis kortti. Joo kyllä tää netti kyllä niin vaarallinen paikka on, että jämptinä saa olla ettei joka avauksella mene ja osta jotain lisää. Niin mä noitten retrokukkien kanssa päätin että en osta ja kun ne sitten loppuivat niinmä olin hätää kärsimässä, että nyt jäin ilman. Nyt mä kamppailen noitten tussien kanssa, että en osta katsotaan kuinka käy.

  VastaaPoista
 2. Niinpä, houkutuksia on paljon.
  Koetan itse vähän vältellä surffaamista huvikseni noissa nettikaupoissa..:))
  Joskus jostakin jutusta tulee vaan ns "pakkomielle"...ihan pakko saada joku juttu:))

  VastaaPoista
 3. Ihastuttava kortti. Kivasti olet yhdistellyt eri paperit.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, se ilahduttaa aina!