tiistai 13. tammikuuta 2009

3d ystävänpäiväkortti

Muutamalle ystävänpäiväkortille oli pikainen tarvis ja niitä sitten koetin nyt tehdä muutaman urakalla. Ilman tekstiä oli toive ja saman tyyppisiä kuin olen ennenkin tehnyt.
Tällaisia tänään:)
Nuo Forever Friends 3d kuvat ovat toisaalta ihania, kun niissä on taustapaprut valkattuna valmiiksi mukana, mutta toisaalta puoli hohtoa menee kortin teosta, kun ei itse pääsekkään valkkaamaan kaikkea materiaalia. Mutta kauniita ovat kyllä nuokin paprut mitä niihin on laitettu mukaan (näistä tuo pinkki on näitä Forever friends kuvia).


4 kommenttia:

 1. Monta kommenttia kerralla. Tuo ruisleipä näytti ihanalta ja maistui myös. Minäkin saan silloin tällöin kotona tehtyä ruisleipää ja se on hyvää :)
  Kortit ovat ihania. Tykkään noista nallekorteista sekä ruusukortista oikein paljon.
  Itse sain tänään valmiiksi yhden huivin mutta kuvaa en saanut. Hyvä kun pikaisesti kommentit kun tämä kone temppuilee.

  VastaaPoista
 2. Söpöjä nalleja, olen samaa mieltä että kuvat ja paprut saisivat olla erikseen, eli saisi itse valita.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat nallukat.Mä täällä yritän siivota kaappeja ja taas löysin itseni koneelta. Heh ei taida oikein napata se homma.

  VastaaPoista
 4. Kiitos:)

  Marjo, laitahan kuvaa blogiisi huivista! Sinulla on aina niin kivoja nuo käsityöt:)

  Tia, tuntuu, että puoli luovuutta viedään pois, kun joku muu on valinnut materiaalit. Tosin, joskus siitä on hyötyäkin, jos tarvitsee tehdä jotaki nopsaan:)

  Tuija, sama vika...minäkin tyhjentelen kaappeja ja laittelen sivuun juttuja mistä "haluaisin päästä eroon", niitä aina kertyy. Täytyy laittaa huutikseen. Onneksi kuitenkin sain jotain aikaiseksikin ja kasasin parikymmentä 3d:tä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, se ilahduttaa aina!