torstai 8. tammikuuta 2009

MerihädässäSopiva hetki taas ruokaa uunista odotellessa tehdä yksi kortti. Lasten kortteja olisi tarvis ja tässä yksi sellainen. Nämä 3d kuvat on aika kivoja, vähän taas erilaisia kuin minulla on ollut.
Pitäisi pitää taas muutama 3d kuvien kasauspäivä, alkavat ehtyä huolestuttavasti ja on mukava, kun niitä on valmiina.

Tämän blogin käyttö ei olekkaan aivan yhtä helppoa kuin vuodatuksen ja muutamia säätöjä on vielä aivan hakusessa -kuten esim tuo kommentointi. En millään saa sitä niin, että saisin tiedon tuonne hallintaan uusista kommenteista...Laittelin nyt jotakin uusia "säätöjä" katsotaan miten toimii nyt..:))) Paljon pitäisi muutenkin laitella, profiilia & muutakin, toivottavasti ehtisin viimeistään viikonloppuna.


9 kommenttia:

 1. Kiva erilainen kuva, lasten korteilla olisi kysyntää, täytyy kai alkaa sellaisia kuvia metsästelemään.

  VastaaPoista
 2. Voi mikä ihana merirosvokortti.Minulle käy usein, että se tuote on loppu ennenkuin mä herään tekemään tilausta, kun aina tulee jahkailtua että tarviiko. Nämä retrokukkaleikkurit ja nuo koristeleimat niihin sain sellai sieltä, kun lähetin sähköpostia sinne ja tiedustelin milloin olis tulossa lisää niin Paperinauhassa pisti minulle sivuun kun niitä oli taas saatavilla ja ilmoitti minulle olenko vielä kiinnostunut. Se on varmin tapa saada mitä haluaa.

  VastaaPoista
 3. Kiva aihe,laitoin haastetta eteempäin,mutten osannut tehdä linkitystä,kui se pitäs toimii,eilen en saanu siirrettyy blogspo tissa ollenkaan valokuvii,onneksi tänään onnistui.Laitoin siulle palautetta huutikseen ihanat stanssit,tein tämään vinot pinot soikioita miul vanha sizzix orgimaali.nyt varmaan etittävä uusii adaptereja...

  VastaaPoista
 4. Voi mikä merirosvokortti. Hieno. Paperinauhaan kannattaa jättää sähköpostilla kysely loppuun myydyistä tavaroista, että milloin niitä olis taas saatavilla. Niin minäkin olen tehnyt näitten retrokukkaleikkureitten ja koristeleimojen kanssa, kun viimeksi pohdin liikaa ja loppuivat ennenkuin tajusin tehdä tilausta. Ne ilmoittaa sieltä milloin niitä taas saa.

  VastaaPoista
 5. Hieno merirosvokortti. Sinun kannattaa lähettää Paperinauhaan sähköpostia loppuneesta tavarasta mitä olisit halunnu ostaa niin minääkin tein noiden Retrokukkien ja koristeleimojen kanssa niin siellä laitetaan sivuun ja ilmoittavat sinulle oletko vielä kiinnostunut.

  VastaaPoista
 6. Kiitos!
  Anteeksi tämä sähläys tämän kommentoinnin kanssa..:)) Aiemmin en millään saanut infoa tuonne ohjauspaneeliin kommenteista..Ainoa tapa jonka keksi noista asetuksista oli tämä, että kommentit julkaistaan vasta, kun olen ne lukenut. Täytyy perehtyä vielä lisää noihin assetuksiin.:))))
  Tuija, täytyy pitää silmällä tuota sinun ostospaikkaasi, kunhan se aukeaa! jos tosiaan laittaisi sinne etukäteen sähkistä menemään! Haluaisin kyllä nuo leikkurit!

  Hyvä Birgitta, että stanssit saapuivat perille !!

  VastaaPoista
 7. Apua tuliko mun viestini noin monta kertaa kumminkin. Mulle se ilmoitti että ilmoita tämä virhekoodi ja menin välillä pois ja taas tulin uudelleen yrittämään. Tulevat näköjään viiveellä ja asia tuli ainakin kunnolla perille.HEH.

  VastaaPoista
 8. Todennäköisesti minun asetuksilla on jotakin osaa asiaan:)))
  Koetan vielä viilailla:))

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, se ilahduttaa aina!