maanantai 9. helmikuuta 2009

3d versio helistinkortista

Eilen oli pakko kokeilla tuota "helistinkorttia" 3d versiona. Arvelin kyllä, ettei siitä mahda tulla onnistunutta -vaan oli pakko kokeilla:))

Kiinnitin kalvot kohoteipillä vastakkain ja kaksipuoleisella tavallisella teipillä sitten kehykseen kiinni ja koko satsi silikoniliima täplillä 3d kuvan päälle.
Kalvojen välissä on ihan pikkuisia helmiä ja valkoista kimalle pulveria.

Ei tämä nyt hassumpi sitten mielestäni valmiina olekkaan -voisin tehdä useammankin:)
Tätä oli kiva tehdä:))
Alla näkyy vähän paremmin tuota kimalletta & helmiä tuolla sisällä, kimalle jää hetkeksi tuohon kalvoon ja tekee tuon kalvon pinnan tuollaiseksi kimaltelevan huurteiseksi.Alla näkyy, miltä kehys näyttää sivulta. Silikoniliima täplä näkyy harmaana kehyksen takana.9 kommenttia:

 1. Kaunis tämä on. Kun luin otsikon, niin mietin että eikö tuo seos jää 3d-kuvan sisään, mutta eihän se jää, kun noin tekee :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos:)
  Juu, Hileet ovat kalvojen välissä:))

  VastaaPoista
 3. Voi ei taas olet tehnyt jotakin tosi upeata. Sinulla näköjään riittää kärsivällisyyttä. Täällä on kiva vierailla.

  VastaaPoista
 4. Kiitos:)
  Tätä korttia oli oikeasti kiva tehdä...eikä minulla oikeasti ole kärsivällisyyttä..:)))
  Sen huomaa hyvin esim 3d kuvien leikkaamisessakin...kuinkahan moni kuva on tälläkin hetkellä kesken, kun on niin vaikea leikattava..:)))

  VastaaPoista
 5. Kyllä sitä kortteilija kaikenlaista keksii ;-)

  VastaaPoista
 6. upea idea,ihana huurteinen kimallus ,muutenkin nää värit ihanan murretut sävyt.

  VastaaPoista
 7. En ihan ymmärtänt tuota selostusta, pitänee joskus paneutua aiheeseen :))) mutta sen ymmärrän, että tämä on aivan uskomattoman kaunis ja tuo huurre tekee siitä hienon muutenkin! ja katselin noita muitakin mitä en ole nyt nähnyt, tosi hienoja olet taas tehnyt, kyllä sinulla on taito hyppysissä!

  VastaaPoista
 8. Kiitos vierailusta blogissani, enhän muuten olisi tännekään osannut :) Aivan uskomattoman upeita kortteja olet tehnyt! Itselläni on vaikeuksia osata yhdistää 3D-kuviin mitään järkevää koristusta, mutta täältä saa ideoita kyllä =)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, se ilahduttaa aina!