keskiviikko 25. maaliskuuta 2009

Tulisipa jo toukokuu:)

Kortteilu jää tällä hetkellä uhkaavasti taka-alalle, kun tulee selailtua puutarhakuvastoja.
Eilen haksahdin tekemään kevään ensitilauksen viherpeukaloista. Pensasmerikaalta ja erästä tatarta oli tilattava, ettei käy kuten viime vuonna ja ne loppuvat kesken. Nyt on siis sinne tilaus vetämässä ja nyt odotellaan kuumeisesti toukokuuta, että tilaus saapuisi ja pääsisi istutushommiin:)

Eilen käytiin muksujen kanssa Lidlissä ja poika höyrysi siementen perään. Kasvimaalle tarvitaan kuulemma tänä vuonna sitä ja tätä ja vähän tuotakin...Muut asiakkaat naureskelivat, että onpahan innokas puutarhuri..:) kovasti tuo on kyllä tykännyt herneitä, kurkkuja, perunaa & porkkanaa kasvimaalla hoivata aiempina vuosina. Jättiläiskurpitsankin kasvatti, yhdestä tuli puolimetriä halkaisijaltaan.

Mutta äsken sain yhden kortinkin valmiiksi. Käteeni osui tällaista oliivinvihreää taustapaprua ja siitä sitten teki mieli sommitella jotakin.


6 kommenttia:

 1. Ihana kortti,olet kyllä taitava värien käyttjä!:)

  VastaaPoista
 2. Kaunis kortti, värit hyvin onnistuneet.
  Kiva kun on nuori puutarhurin alku kasvamassa.

  VastaaPoista
 3. Ihana kortti,olen onnesta soikeena sain varattua askartelukirppikseltä kaksi guttiksen taskua toisessa lintu!!Minä en kestä enää lunta siemeniä kasvamassa tuvan ikkunalla jo väärällään,mies ei meinaa kestää höyrähän noihin kukkiin.kesällä sitten asun pihalla!!!!

  VastaaPoista
 4. Upeaa, että sinulla on puutarhakaveri omasta takaa...niin meidän Juhokin aikoinaan teki kaikenlaista, mihin lie ikä latistanut innon....nyt kohta 14 vee ja tietokonenörtti....joskus kuitenkin jotain tekee kanssamme, joten kaikkea toivoa en ole menettänyt :)

  VastaaPoista
 5. Taitaa noilla lapsosilla olla vanhempana muita hommia..:))) Muistan omasta nuoruudesta, ettei jaksanut paljoa kasvimaat jossain vaiheessa kiinnostaa..:)))Onneksi oli ohimenevää, mukavaa touhua:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, se ilahduttaa aina!