maanantai 9. maaliskuuta 2009

Vauvaonnittelukortti

Valokuvaaja on jälleen ollut laiskana ja kortit ovat jääneet kuvaamatta..Nytpä kuvasin kertaheitolla muutamia.

Myloista en pysty vieläkään luopumaan, joten tämäkin vauvaonnittelukortti on Mylolla varustettu..:)) Minusta tämäkin 3d kuva on niin hellyyttävän suloinen.

Käväistiin viime viikolla Tiimarissa ja sieltä osui silmiin tällaista ruusuköynnöstä jota ostin muihin tarkoituksiin, mutta en malttanut olla laittamatta sitä myös tähän korttiin. Ruusut ovat ohkaisessa metallilangassa kiinni ja lankaa on helppo taivutella mieleiseen malliin.

Meillä on satanut tänään lunta reippaat 10 senttiä ja lumityöt tehtiin jo kertaalleen aamulla...vaan nyt parin tunnin aikana on lunta tullut taas sen verran, että päästään uudelleen kolaamaan..Illaksi siis tiedossa ulkoilua:))

Mukavaa lumista päivää!


5 kommenttia:

 1. Ihania korttia olet taas tehnyt ;)

  VastaaPoista
 2. Tämäkin on kyllä ihana! ei näihin Myloihin kyllästy, on ne niin ihania - mistä muuten ostit niitä, pitäisikö minunkin....

  VastaaPoista
 3. Kiitos:)
  Ritva, olen ostellut noita vähän sieltä sun täältä, mutta ainakin Paperella myy Myloja:)

  VastaaPoista
 4. Hei!
  Etsiskelen tuollaista lehtikuvioleikkuria,sinulla noissa edellisissä korteissa ihanaa lehtikuvvioo,minkä valm.ja onko suomessa ollut myynnissä ?kiitos taas etukäteen neuvoista.

  VastaaPoista
 5. Bisse, tuo omani on ostettu GlitterPotista.
  Suomessa en ole nähnyt tuota lävistintä, mutta minulla on sellainen muistikuva, että Paperinauhassa oli joitakin tuon sarjan lehtilävistimiä.
  En ole varma, mutta jotenkin näin muistaisin.
  http://www.paperinauha.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, se ilahduttaa aina!