tiistai 14. huhtikuuta 2009

Eyelettejä edelleen:)

Pari päivää on mennyt lähinnä ulkona touhutessa ja haravoidessa, kivaa kun on kevät!:)
Tutkin lopullisia myyrän tuhoja ja näyttäisi siltä, että myös kaikki vadelmat on syöty (lakkavadelma on ollut todellista herkkua -siitä ei ole oksaakaan jäljellä), samoin pallohortensiat ja syyshortensiat ja yllätyksenä myös pensashanhikki on harvennettu.

Jos jotakin hyvää pitää tuostakin löytää, niin positiivista on ainakin se, että pensaan oksia ei tarvitse leikata myyrien jäljiltä poikki. Ovat nimittäin syöty muutamaa milliä vaille poikki, sen kuin vain nappaisee oksan irti. Kaikki angervot on silputtu viiden sentin pätkiin, eli alasleikkausta ei tänä vuonna tarvitse tehdä oikeastaan mihinkään...

Hyvää on myös se, että näyttäisi siltä, että meidän myyrälaji on peltomyyrä ja sen ei pitäisi kajota pensaiden & perennojen juuristoon, eikä sen myöskään pitäisi levittää myyräkuumettakaan -eli ikäviä yllätyksiä ei pitäisi enää tulla...

Mutta illalla ehdin myös korttien pariin ja eyelettejä tuli myös tähän tekstittömään korttiin:)
Illalla dhl:n kuljetus toi ylläripaketin craft u love :sta ja pääsin heti kokeilemaan tuota taustapaprua ja ympyrälävistimiä. Tiesin tilatessani, että papru on hassun kokoista (4,5"x6,5"), mutta tilasin silti, ihania papruja:)


4 kommenttia:

 1. Otan osaa myyrätuhoista:) Mulla on ainoastaan mökillä 3 kpl pensashanhikkeja, unohdin viikolla katsoa onks niissä mitään jäljellä:) Siis ne syö nekin?
  Ihana tuo korttisi:)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Hilkka..:)
  Kyllä ainakin meidän pensashanhikit on syöty ...:(

  VastaaPoista
 3. Minun sivullani on jotain sinulle.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Tuija, todellakin olen aivan otettu !!:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, se ilahduttaa aina!