torstai 23. huhtikuuta 2009

Petroolinsinistä vaihteeksi:)

Juuri kotiuduttiin lasten kanssa kauppareissulta. Piti välttämättä lähteä harava ostoksille, kun lasten viimevuotisista haravista oli piikit poikki...ja eihän niillä voi haravoida, kun lehdet menevät läpi:)
Ulkona oli aamulla lähtiessä -1 ja nyt kun tultiin kotiin +10..ei oikein tiedä, että mitä sitä pukisi päälle, kun ilma lämpiää niin nopsaan päivällä jos aurinko paistaa. Talvivaatteita en ole kuitenkaan vielä ottanut pois esiltä, koska välillä on niin kylmiä päiviä, että saa tosissaan pukea ettei palellu tuulessa.

En malttanut jättää kortteilua eilen väliin, kun Paperellan papereita saapui postissa:)
Pakko oli kokeilla heti tällainen petroolinsininen onnittelukortti basic grayn two scoops lehtiöstä -en löytänyt sitä enää tuolta sivuilta, lienee mennyt loppuun? ...tykästyin tähän petroolin väriin aivan täysin, harmi ettei sitä ole tuossa paperikossa kuin parit palat.

3 kommenttia:

 1. Ihanan kaunis väreiltään ja muutenkin kaunis kortti.

  VastaaPoista
 2. Onkin hyvänvärinen ja kiva kortti - tuohan onkin hyvä idis tuo reikäjuttu - taidan varastaa idean, jos passaa :))) - tuo kävisi varmaan poikien korttiin tuo reikäjono...

  VastaaPoista
 3. Kiitos:)
  Ritva, Ideoita vartenhan näitä kortteja laitellaan puolin ja toisin -Hyvä vaan jos nämä synnyttävät ideoita omiin korttehin:))

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, se ilahduttaa aina!