keskiviikko 1. huhtikuuta 2009

Voihan myyrät!

Voihan myrsky ja mylväys!

Aurinkoinen päivä sai lumen sulamaan kymmenen senttiä alemmas pensaiden juurelta -ja mitä sieltä paljastuu? Myyrien syömät pensaat...Meillä on lyhyt pihatie ja pieni pätkä siitä on rajattu norjanangervolla, kymmenen niistä on syöty täysin, oksat alhaalta asti poikki...
Vaalimani likusterisyreeni, jonka odotin kukkivan ensimmäistä kertaa tänä kesänä...syöty kaikki pääoksat...
Ruusut kaluttu, loistoangervot kaluttu maata myöden oksat poikki....

Enempää en kestänyt tänään kierrellä pihalla tutkimassa, pitää sulatella tätäkin.

Siirryin nettiin tutkimaan myyrien häätökeinoja. Yksi tapa näyttää olevan tepsivin, myrkky -mutta sellaisia en tahdo pihalle laittaa koiran tähden. Tuoksuvista sipuleista voisi olla apua -vai onko?

Myyristä masentuneena siirryin korttien rentouttavaan seuraan ja jotakin sain aikaankin. Tässä yksi keiju onnittelukortti.


5 kommenttia:

 1. Voi ei nuo myyrät ovat kyllä sellaisia otuksia, että saavat pahaa aikaan ja paljon. Tänä talvena taisi olla myös hiiriä paljon. Mökillä oli oikein hiirien juhlat ollut sotkettu paikkoja yäk. Saat oikein urakalla istutella uusia pensaita pihaan, mutta tuollainen harmittaa kyllä tosi paljon. Kauniin kortin olet taas tehnyt ja kiitos sinulle.

  VastaaPoista
 2. Otan osaa,nyyh !sireeniparka ja muut pensaat.Meillä lunta vielä paljon,pelottaa ,myyrät ovat jääneet meille asumaan takapihan nurmikko tehty neljään kertaan en tiedä tehdäänkö enää keväisin ihan kynnöspeltona,myrkkyä yritin laitoin perunoiden sisään nostivat ne ylös eivätkä huolineet,sitten paikkakunnan partureilta keräsin hiuksia,laitoin nailonsukissa roikkumaan pensaista ja omppupuusta.Inhokkieläimeni käärmeen jälkeen..

  VastaaPoista
 3. Kiitos myötätunnosta:)
  Täytyy koittaa perehtyä nyt häätö juttuihin, vaan mahtaako niihin mikään tehota.
  Harmittaa vaan, jos syödyt pensaat todella kuolevat kaikki..

  VastaaPoista
 4. Voi että, olipa TOSI harmillinen juttu, suututtaa oikein sinun puolestasi! saa nähdä miten meille käy, lunta vielä sen verran, että ...jänis kyllä loikkinut välillä pihassa...hmmm..

  Ihana kortti, niin suloinen ja kauniit värit! Onneksi on askartelu, johon saa sulatettua harmistuksen edes vähän pois...

  VastaaPoista
 5. Meillä ei ole aiempina vuosina ollut myyriä. Jäniksiä olisi aina, mutta aita estää niiden pihalle pääsyn -yksi riesa vähemmän...vaikka varsin suloisia veitikoita ovatkin:))

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, se ilahduttaa aina!