tiistai 4. elokuuta 2009

Testi versio

Tänään tuli kivaa postia cut at homesta. Sain liki 3 viikkoa sitten tilaamani Spellbinderssin stanssit...odottavan aika on pitkä, mutta tulivatpa viimein perille. Monesti olen saanut tilaukseni tuolta perille jo viikossa, mutta nyt jokin oli loppu ja sain odotella näinkin kauan.

Koekappaleeseen pääsi jälleen Sarah Kay 3d.

7 kommenttia:

 1. Voi kun sinulla on taas kaunis kortti!Ihana värimaailma ja tuo kukka on aivan ihastuttava.Stanssatut kuviot näyttää myös oikein herkuilta,täytyisiköhän noihinkin satsata..sitten puolen vuoden päästä kun ostolakko päättyy..;)

  VastaaPoista
 2. Jälleen ihana kortti! Mistäpä tilasit kun noin pitkään odottelit tilausta? Minäkin tässä odottelen että kohta uskallan taas tilata stansseja jenkeistä kun viimeksi tilatessa kahdet oli postareiden kera alle 36€...

  VastaaPoista
 3. Cut@homesta tilasin:) Sieltä saa kivasti kerran kuukaudessa -40% alennusta, joten on muodostunut vakipaikaksi:)
  Yleensä kyllä tosiaan vähän nopeanpaa postitusta:)

  VastaaPoista
 4. Ihana kortti jälleen. Itse olen usein odottanut tuon 3 viikkoa Cut & Homen tilausta... Voi olla, että usein tulee tilattua juuri pahimpaan "ruuhka" aikaan eli kuun alussa kun saa ne bonusalennukset :)

  VastaaPoista
 5. Itse en olekaan tuota puotia vielä käyttänyt, vaikka tilin olenkin luonut jo piiiitkän aikaa sitten. Mutta taidanpa alkaa käyttämään tuota alennusta, kun kuitenkin on niin monia stansseja mitä haluaisi.

  VastaaPoista
 6. Ihastuttava 3d-kortti jälleen -olet kyllä näitten kanssa taituri!

  VastaaPoista
 7. satuK, minä olen tilannut tuolta paljon stansseja juuri tuon alennuksen vuoksi:) Mutta kuten Maiju sanoi, joskus toimitus venyy tuohon kolmeenkin viikkoon.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, se ilahduttaa aina!