maanantai 30. toukokuuta 2011

Pieniä lahjapusseja

Näitä pieniä lahjus pusseja tuli tehtyä viime viikolla enemmänkin. Huomenna lähtevät loput maailmalle ja aikalailla samanlaisia tein kaikista, värit vain vaihtelivat, tähän tuli nyt kuvattua rosa versio jossa on sisällä toffeeta.

Aivan mielettömän ihana tuo pitsistanssi, kokeilin sitä näihin ekaa kertaa ja kaunis on todella:) Leimasin pitsiin "leppoisia kesäpäiviä" ja koristelin kukkasin.
Tagina toimii tuo sizzixin perhos stanssi jonka kohokuvioin kukkasin ja sivelin reippaasti lunta pintaan. kietaisin tagin sitten juuttinarulla pussiin. Tiimarista löytyi näihin pussukoihin sopivia sellofaanipusseja, nämä ovat kivoja, kun näissä on tuo muotoiltu pohja.

Kiitos kun kävit!


22 kommenttia:

 1. Aivan ihania - ja tästäpä sainkin idean, jota pitänee kehittää - poika pääsee yläasteelta ja olen ostamassa luokanvalvojalleen pienen enkelin, mutta jos laittais kanssa namia.....

  kiva kuulla sinustakin!

  VastaaPoista
 2. Tavattoman kaunis kesätervehdys, tällaisia olisi itsekkin mukava saada :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania pieniä pussukoita.

  VastaaPoista
 4. aivan ihania;) niin kauniita, etteihän noita voi edes mennä avaamaan...

  VastaaPoista
 5. upeasti koristeltu lahjus!! aivan ihana!! =)

  VastaaPoista
 6. Ihastuttava pussukka. Ja kun ei raatsi avata pussia on sisältökin turvassa ja täten kevyt nami:) Suloinen kertakaikkiaan.

  VastaaPoista
 7. Kyllä tuollaisen saisi mielellään. Tosi ihastuttava. Kaunis kokonaisuus.

  VastaaPoista
 8. Mitäköhjän sinulle kuuluu? Toivottavasti kesä on mennyt hyvin. Kun palaisletblogin pariin niin tuleppa tutustumaan uuteen haasteblogiimme

  http://itsallaboutthevintagechallenge.blogspot.com/

  VastaaPoista
 9. Kauniita perhoskortteja ja namipussukka! Tuo perhonen on aivan ihana!

  Olen blogissasi vieraillut kyllä harva se päivä, mutta aikoihin ei ole onnistunut kommentointi, kun kone tai linjat on pitkään temppuillut.

  Nyt vasta pääsin omaankin blogiin kirjoittamaan pitkästä aikaa. Olen kyllä voinut kirjoittaa, mutta julkaisu ei ole jostain syystä onnistunut. Nyt vaihdoin Explorerin Google Chromeksi, niin johan julkaisukin onnistui :)

  Kortteja on tullut värkkäiltyä kymmeniä ja kymmeniä kesän aikana, mutta ei ole ollut kameraa, millä kuvata. Tähän tulee onneksi korjaus heti, kun saan kameran, ehkä jo ensi viikolla. Aloitan heti korttien kuvauksen ja blogiini laittamisen, joten tervetuloa vastavierailulle!

  VastaaPoista
 10. Nyt olen minäkin viimein saanut kameran ja alan harjoitella kuvaamaan korttejani ja laitella niistä kuvia sitten blogiini. Muuan kuva siellä jo onkin, joten tervetuloa katsomaan ja kommentoimaan :)

  VastaaPoista
 11. I am newest follower of your blog. I am doing my own version of the different type of tags for Christmas so this way I was able to make it for this challenge and make it one of my tags. The entries are wonderful everyone.

  VastaaPoista
 12. I am newest follower of your blog. I am doing my own version of the different type of tags for Christmas so this way I was able to make it for this challenge and make it one of my tags. The entries are wonderful everyone.

  VastaaPoista
 13. Tunnelmallista joulunaikaa,
  tonttujen taikaa,
  saammeko sinun ihanuuksista vielä täällä nauttia....

  VastaaPoista
 14. This all card with flower bookie.It look extra ordinary.Flower smell make atmosphere very attractive make mind very happy on the christmas day.

  mini micro scooter

  VastaaPoista
 15. Todella kaunis pussukka, kelpais mullekkin, namskis ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, se ilahduttaa aina!