lauantai 27. lokakuuta 2012

Paperinarupallo valoilla ja ilman

 
Vihdoinkin ehdin taas saada jotakin valmista aikaiseksi ja kuvaamaankin sen -melkein:)
Jo viime talvena ihastelin näitä palleroita ja sormet syyhysivät niiden pariin, nyt niitä sitten vihdoin tein itsekkin:)
Sinooperista löytyi sopivaa paperinauhaa, eri keepperiä ja  pyöreitä ilmapalloja Tiimarista. Näitä on tullut pyöriteltyä nyt ihan urakalla:)
 
Koska kamera ei muistunut mieleen palloja pyöritellessä, niin kuvissa siis eri pallot:)
Ensimmäinen ihan natura, värjäämätön -ihan pelkkä paperinauha ilman valoja sisällä.
 
Toisessa kuvassa kaksi kullan väriseksi spray maalattua ja lakattua ulkona valojen kanssa. Valojen väriksi olin ajatellut valkoista, mutta kaapista löytyi vain siniset, joten ne kelpaavat nyt tälle talvelle.
 
Katsotaan nyt, miten nuo pallerot ulkona kestävät luonnon armoilla - yhtä samoin maalattua kokeilin ulkona suorassa vesisateessa pari viikkoa ja samalta vaikutti edelleen -katsotaan miten näiden käy:)
 
Pari paperinauhavyyhtiä ostin ja niistä riitti hyvinkin pallojen jälkeen nauhaa kahteen tauluun jotka nyt ovat kuivumassa tallissa -saapas nähdä, mitä niistä tulee kuivuttuaan, vai tuleeko mitään:)

Kiitos kun kävit!

EDIT:
 hyvä ohje näihin on ainakin täällä.
 6 kommenttia:

 1. jo vain taas kannatti odottaa mitä kivaa ja kaunista teet;) näihin pimeisiin iltoihin pieni valon pilkahdus antaa lempeätä tunnelmaa..

  VastaaPoista
 2. Mahtavan näköisiä, varsinkin noiden valojen kanssa.

  VastaaPoista
 3. Ihania - itsekin olen monta kertaa näitä suunnitellut -----ei kai ole vaikeita tehdä, joten pitäisikös ens vkonloppuna vaikka nipertää.......mitä kultasprayta käytit - ihan market-tavaraa?

  Rauhaisaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Kiitos:)
  Näitä on kyllä tosi hauska tehdä ja meillä muksutkin osallistuvat mielellään:))
  Ritva, ihan tavallista tarjoustalon autospray maalia ostin, muistaisin että yhden hinta oli jotakin 11 euron luokkaa, mutta on sillä kyllä tullut suihkittua melkoisesti:)
  Leppoisaa sunnuntaita:)

  VastaaPoista
 5. Jätän vaan puumerkin kun huomasin, että blogistasi on tullut trafiikkia mun blogiin :)

  Kiva blogi sulla! Oot tosi ahkera askartelija :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, se ilahduttaa aina!