torstai 28. kesäkuuta 2012

Lahjalaatikko jälleen kerran:)

Tänään tuli koottua todella nopea lahjalaatikko. Löysin vihdoinkin varastosta nuuttausvälineet ja nuuttailin summassa 10 x 10 cm laatikon, korkeutta tällä on n 7 cm. Kansiosa muuten samoissa mitoissa, mutta korkeutta n 5 cm. Oli kyllä nopea valmistaa.

Ruusut kiinnitän aina nopeasti kuivuvalla liimalla, joka muuttuu näkymättömäksi kuivuttuaan -nyt se on vielä märkää ja kuvissa näyttää tursuilevan tuolta kukkasten lomasta -oli taas liian kiire kuvata:(

Kiitos kun kävit:)5 kommenttia:

 1. Voi vinde, nämä on kyllä niin upeita! Siis summassa teet....mikä nuuttausmenetelmä sulla on, minulla ei ole scorpaleja eikä muita - mitä suosittelet....mikä olisi helpoin ----

  VastaaPoista
 2. Heippa Ritva:) Yleensä olen nuutannut ihan vaan tuolla Fiskarssin leikkurin nuuttausterällä. Minulla on myös Woodwaren paperileikkuri johon saa nuuttausterän, mutta eilen sitä oikeastaan käytin ensimmäisen kerran -joten en kyllä uskalla kehua.
  http://www.theglitterpot.co.uk/scripts/prodView.asp?idproduct=9831

  Muita nuuttausjuttuja en ole kokeillut, olisi kyllä kiva kokeilla scorpalia, siitä olen kuullut paljon kehuja:)

  VastaaPoista
 3. Tykkään rasioista valtavasti, tämä on upea!

  VastaaPoista
 4. If you're trying to lose pounds then you need to try this brand new custom keto plan.

  To create this service, certified nutritionists, personal trainers, and top chefs united to produce keto meal plans that are powerful, decent, money-efficient, and satisfying.

  Since their grand opening in early 2019, hundreds of people have already remodeled their body and health with the benefits a proper keto plan can give.

  Speaking of benefits; clicking this link, you'll discover 8 scientifically-certified ones provided by the keto plan.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, se ilahduttaa aina!